כאבי בירכיים חזקים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

23/10/2010 | 20:36 | מאת: מזי

לפני כשלושה שבועות הופיעו כאבי בירכיים חזקים לביתי בת ה-12 ללא יכולת להעמוד על הרגליים בכלל כשבוע וחצי,עשן בדיקות דם לשלול דלקת מפרקים ואין שום דלקת,הכאבים עדיין ממשיכים זה בא והולך במשך כל היום דקירות חזקות נתנן לה נקסין 250 אבל זה לא נראה עוזרלה במיוחד איזה עוד כיוון לבדיקה אפשר לעשות, האם זה יכול להיות כאבי צמיחה? בתודה מראש מזי תודה

שלום מזי, ישנם סיבות רבות וגוונות לכאבי ברכיים, ללא בדיקה מקיפה לא אוכל לדעת את הסיבה. המלצתי לפנות למוממחים בתחום של כאבי ברכיים לנסות למצוא פתרון. בברכה אלי נחום-CRT

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית