קליקים בברכים ובמיוחד בברך שמאל עם כאב לרגל קל!

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

07/10/2010 | 21:34 | מאת: אסתי

שלום לכם! אתמול לאחר שעליתי מדרגות בדרך לחברה ושחזרתי התחילו לי בלילה כאבים ברגלים כמו כאבים ראומטים שמשך והיה לי קשה להרדם, ופתעום ברגל שמאל אני שומעת קליקים ורעשים כאלה עדינים כאילו שהרגל שלי עומדת להתפורר זה היה מפחיד בעיקר ברגל שמאל, כמובן שלא יכולתי לישון כל הלילה מי דאגה כי זה פעם ראשונה שקורה לי דבר כזה. הזמנתי בבוקר רופא אורטופד בחיפה כי לא היה מקום קרוב לביתי הייתי בלחץ אטומי. הגעתי לרופא הוא בדק אותי את הרגלים עשה לי תנועות כופף לי אותם זה לא כאב לי אבל אמר לי שזה לא נורא וזה קורה, יש לי ברגל אחרת דלקת במפרק כף הרגל על זה הוא אמר לי שאני צרכה משחה. אני רוצה לציין שאני שמה משחה על הברך שזה נגד דלקות וכאבים ראומטים זה עוזר לי אבל אני עדיין שומעת את הקלקים ולא יודעת מה לעשות. אנ גם הבאתי לו תוצאות צילום רנטגן שעשיתי לפני 8 חודשים הוא הסתכל ואמר שהכל בסדר גם רופא אחר שאנ שיחת לעליו קרוב לבית ראה ואמר שהכל בסדר. אני לא יודעת מה לעשות אני עובדת עיצות, אנ כבר מתחילה לראות סרטים. האם אני צרכה ללכת לעשות צילום או לתת לזה עוד כמה ימים אולי זה יעבור. אשמח לתגובתכם ולעצתכם המהירה תודה וערב טוב!!

07/10/2010 | 21:38 | מאת: אסתי

אני רוצה לציין שאני בת 41 אני מרגישה כאילו אני עומדת להתפרק, אני חושבת אולי זה גם הגיל לא יודעת מה לחשוב. שוב תודה!!

שלום אסתי, אין סוף סיבות לכאבי ברכיים רק לאחר בדיקה מקיפה ועיון בחומר הרפואי ניתן לדעת את הסיבה לכאב ולקליקים. לעיתים בגלל כאב בכף רגל ההליכה ומנח הגוף משתנה וגורם ללחץ ושינויים בעמוד השדרה ולחץ על מפרק הברך. מומלץ לפנות לחוות געת נוספת. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית