נושא מה הטיפול לדלקת מפרקים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

13/01/2017 | 20:12 | מאת: מה הטיפול לדלקת מפרקים אופרוזוריס

אוספורוזיס יש לאחותי מה הטיפול ומה הנזק

שלום, יש כמה דרכים לטפל בדלקת, באמצעות תרופות נוגדות דלקת, או באמצעות זריקות שמכילות סטרואיד. או באמצעות מכשיר שעובד על פולסים מגנטיים או תהודה מגנטית. הכי חשוב להבין מדוע נורה הדלקת ולטפל בבעיה בדרך כלל טיפול מתמשך בסטרואידים יגרום לתופעות לוואי כמו נפיחות בפנים, התעבות העורף, נשירת שיער, אקנה, השמנה קיצונית, עלייה בלחץ דם, סוכרת, אוסטאופורוזיס ועוד בהצלחה אלי נחום.

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית