ארתרוסקופיה

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

21/07/2010 | 22:40 | מאת: ליזי

הנני בת 60 ועברתי לפני 4 חודשים ארתרוסקופיה, בגלל קרע במיניסקוס, וכמובן שיש שחיקת סחוס רצינית.מזה כחודשיים יש לי נפיחות גדולה מהירך עד כף הרגל שגורמת לי שוב לצליעה. יש נפיחות משני צידי הברך.אני ממשיכה בפיזיוטרפיה. עלי לציין שהנפיחות מגיעה כאשר אני הולכת, עומדת ובכלל על הרגליים. כאשר יש מנוחה מוחלטת ה מצב הרבה יותר טוב. ממה זה עלול לנבוע??הצטברות נוזלים?? אודה על תשובתך בהקדם.

שלום ליזי, תלונות רבות ממטופלים שעברו ארטרטסקופיה מיכוון שניתוח זה לא פיקניק ולעיתים יכולים להגרם סיבוכים. מומלץ לפנות לרופא המטפל או לחוות דעת נוספת. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית