שינויים ארטרותים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

23/06/2010 | 17:41 | מאת: מירי נדלר

00052305אשלום לייש מחלת דלקת פרקים Reumatico Arhtitres ומתופלת במטרוטקסת ורמיקד בזמן הקרוב יש לי כאב בברך שמאול ולא כמו שיש לי כאב בדלקת פרקים הכאב כאילו מישהו פותח לי הברך לשתיים ונכנס אויר קר ויש כאב נורה שאני לוקחת כדור נקסין לכאבים עובר רק הדלקת הפרקים בברך שמאול לא עובר היום עשיתי צילום בעמידה לשני ברכיים ויצא שינויים ארטרותים קלים יותר מה שבבכרך ימין מה זה משהו רציני? תודה מירי

שלום מירי. אשמח באם תשלחי לי את הצילום במייל ואשתדל לתת לך חוות דעת [email protected] eli nahum

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית