כאב ברך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

23/06/2010 | 14:13 | מאת: מירי נדלר

שלום אני סובלת מReumatic Arthrites מטופלת במטרוטקסט וברמיקד בזמן החרון יש לי כאב מאוד חזק בברך שמאול יותר מתמיד ומברך ימין תמיד חשבתי בגלל הדלקת הפרקים היום עשיתי צילום בברכיים בעמידה ובשחיבה ויצא כך: אין ממצא גרמי שינויים ארטרותים קלים, יותר מימין בדרך כלל שיש לי כאבים לוקחת כדור נקסין ועובר לי אבל בברך שמאול הרגשה שנכנס רוח פרצים בתוך ברך כאב בלתי נסבל מה אני צריכה לעשות?

שלום מירי, סיבות רבות לכאב בברכיים ואת מרביתן לא ניתן לראות בצילום. קשה לדעת את הסיבה לכאב בברכיים לפני שעורכים בדיקה מקיפה. ועוד יותר קשה לתת עצה לטיפול. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית