כאבי גיד/שריר(?) בברך - דיי דחוף!

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

25/05/2010 | 19:19 | מאת: ניצן

שלום, לפני כ-3 חודשים הייתי בחו"ל והלכתי עם נעלי הליכה לא כל כך טובות (לא יודעת אם קשור). לאחר כמה ימים של הליכה החלו לי כאבים באזור האחורי של ברך ימין. מרגיש כמו איזה גיד או שריר ממש מתוח ומאוד כואב. ירידה במדרגות למשל היתה ממש כאבים. לא יודעת אם יש קשר - אבל יש לי פלטפוס. באותו זמן לא הלכתי עם מדרסים. הכאבים נעלמו כשחזרתי לשגרה אבל לפני כשבוע שוב הלכתי לטייל - מה שכלל הליכה מרובה - והכאבים חזרו ואף נשארו ליום למחרת. הלכתי לאורתופד היום והוא אבחן את זה כרגישות בחלק הפנימי של הברך הימנית. ללא תפליט תוך מפרקי. יציבות שמורה. תנועה תקינה. הוא נתן לי הפניה לצילום. הבעיה היא שאני נוסעת לחו"ל בעוד שבוע בדיוק, מה שיכלול כמובן הליכה מרובה - וברור לי שהכאבים הולכים לחזור. הרופא אמר שלטיפול מידי בזמן הטיול אני יכולה לחמם את המקום ו/או לקחת משככי כאבים. דיי ברור לי שמשככי כאבים לא יעזרו לי האמת.. מה אני יכולה לעשות בינתיים? האם זה נשמע לך כמשהו חמור יותר? כי אלו כאבים שיכולים להרוס לי טיול שלם ! ואני נוסעת לחודש! הוא אמר לי שאם במהלך הטיול יכאב לי אני יכולה אחרי שאני חוזרת לעשות את הצילום.. אני בת 20. מה אני יכולה לעשות בינתיים??

שלום ניצן, ישנם סיבות רבות לכאבים בברכיים ללא בדיקה מקיפה לא ניתן להציע לך עצה. הסיבה לכאב יכול להיות כפתרון פשוט וייתכן שהבעייה חמורה ומצריכה טיפול מיידי. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית