שחיקת סחוס,טיפול ב- PRP וארטריטיס בברכיים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

20/05/2010 | 15:53 | מאת: Wizeguy

שלום, 1) האם יש הבדל בין שחיקת סחוס לארטריטיס בברכיים? 2) האם שיטת הטיפול המבוצעת בבי"ח מאיר כפ"ס מתאימה לשחיקת סחוס בברכיים. 3) האם אפשר לצאת מארטריטיס או שברגע שמקבלים את זה , זה לעולם לא עובר. תודה

ארטריטיס- דלקת מפרקים שגרונית? מחלה ראומטית דלקתית הגורמת לכאבים, נפיחות של המפרקים, קשיחות, ואובדן תפקודי המפרקים. לעיתים היא יכולה להיות קשה יותר ממחלות ארטריטיות אחרות. שחיקת סחוסים יכולה להגרם גם מעומס על המפרק או גוף לא מאוזן הגורם לעומס ושחיקה מוגברת של הסחוסים. אני לא מכיר את הטיפול בשחיקת סחוסים בבית חולים מאיר. אפשר לטפל בארטריטיס באצעות שינוי תזונה ובמכשירים שנמצאים במרפאת CRT בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית