מחדשון-תוסף מזון

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

01/12/2000 | 12:10 | מאת: יוסקוביץ

מחדשון הוא תוסף מזון המבטיח העלאת כמות הורמון הגדילה בגוף האם הוא מועיל כפי שכותבים המשווקים?

02/12/2000 | 18:10 | מאת: תפארת

לחשבון הבנק שלהם - על בטוח.

02/12/2000 | 18:25 | מאת: סמדר בן נון

שלום ליוסקוביץ, אכן, יש משהו בהערה של תפארת... אף אחד עוד לא ממש יודע איך פועלים כל המנגנונים ההורמונליים בגוף עד לפרטי הפרטים המדוייקים, ועד שלא ידועים כל הנתונים - לא הייתי ממליצה "לשחק" עם ההורמונים ועם הבלוטות. אי אפשר לנחש מה יהיו ההשפעות על הגוף גם 10 או 20 שנה לאחר לקיחת התרופה, ואני מציינת זאת לאור תקדימים בעבר, של תרופות שהשפעתן המזיקה התבררה רק לאחר שנים. בנוסף לכך - החברה לא מפרטת מה בדיוק מכילה התרופה שהיא משווקת (בניגוד לתרופות רפואיות "רגילות", שם מפורטים כל המרכיבים על האריזה) ובעיניי, חוסר מידע מראה על חוסר מקצועיות. ולפני הכל - אין עדיין מחקרים קליניים שיוכיחו שיש בתרופה הזו ממש. בקיצור - אחת לכמה זמן צצה לה "תרופת פלא" חדשה, שמבטיחה לנו הרים וגבעות. אני אמשיך לחכות בעניין רב להמצאות החדשות...

מנהל פורום תזונה טבעית