החלפת דיאטנית למה כן ולמה לא

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

30/11/2000 | 15:36 | מאת: שאול

אני אמור להתחיל לשלם על המעקב הדיאטני היות שאין לי יותר בעיות רפואיות למה להחליף ?? לא תהיה תחושה סנטימנטלית לדיאטנית החדשה יהיה יותר קל לשלם לדיאטנית הנוכחית בשל ההצלחה הגדולה דיאטנית חדשה רשימה חדשה למה לא להחליף ?? עם דיאטנית חדשה לא יהיו סנטימנטים ואז היא תצטרך להצדיק את התשלום קשה להוכיח תוצאות לקליינט בריא אפשר לפדח את הדיאטנית הנוכחית סמדר מה דעתך ??

30/11/2000 | 18:06 | מאת: סמדר בן נון

שלום שאול, אין לי תשובה החלטית לשאלה שלך. כל אחד צריך להחליט לגבי עצמו. בעיקרון - אם פיתחת מערכת יחסים נחמדה עם הדיאטנית שלך אין צורך להחליף את הטיפול ובסופו של דבר הטיפול אמור לתת לך כלים להמשיך לטפל בעצמך, ולהמשיך בדרך החיים הבריאה בה בחרת. בהצלחה !

מנהל פורום תזונה טבעית