כולוסטרול

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

29/11/2000 | 15:59 | מאת: ענת

בעלי בחור בריא בן 28 אשר שוקל כ 95 ק"ג וגובהו 190 בעברו הוא היה ספורטאי ומאז שהפסיק השמין בבדיקות דם שעשה עלה כי הכולסטרול שלו 242 HDL 28 LDL - כתוב סרוס או טרום ליפמי (הצילום מטושטש וכלן לא ברור לי בדיוק מה כתוב) הטריגילצרידים שלו 309 לי המספרים נראים מבהילים אבל רופא המשפחה שלו לא יחס לכך הרבה חשיבות ורק אמר לו לעשות קצת ספורט ולרזות קצת . האין זו שאננות?? כמו כן אשמח לקבל טיפים על הורדת כולסטרול תודה רבה!!

29/11/2000 | 19:58 | מאת: adi

שלום ענת, אני לא אשת מקצוע, אלא בחורה עם ניסיון חיים. קודם כל, השאלה היא עד כמה המשקל מפריע לו. אני יכולה להציע לו מספר טיפים לגבי הורדה במשקל והנה הם: 1. לרשום כל מה שאוכלים!!! זה מעצבן אבל אין ברירה. 2. לבחור בפעילות גופנית שאותה אוהבים, ולעסוק בה. 3. לזהות קשיים (זמנים ביום, אוכל). 4. להעדיף תמיד מוצרים דלים בשומן וסוכר, על פני אלו העשירים בהם. אם אתם רוצים עוד, תכתבו. עדי

מנהל פורום תזונה טבעית