יינות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

26/11/2000 | 18:43 | מאת: מיכאל אנגל

שלום : על ינות מתוצרת הארץ מצויין שהם מכילים ביסולפיט לפי התקן לשמירת רעננות המוצר ואילו על ינות מתוצרת צ'ילי מצויין שהם מכילים גופרית דו חמצנית אודה על הסבר קצר לגבי כל אחד מהמרכיבים הנ"ל ואיזה מהם פחות מזיק לבריאות

27/11/2000 | 19:02 | מאת: סמדר בן נון

שלום מיכאל, ביסולפיט זה בדיוק- גופרית דו חמצנית ! אינני מבינה במיוחד ביינות אבל אני מניחה שמדובר בחומר שקשור בשימור היין. אני יכולה לבדוק במכון התקנים, שם אני משמשת כסגנית ועדת סימון מזון, ולחזור עם תשובה.

מנהל פורום תזונה טבעית