לעדי וסמדר בקשר לטיפים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

20/11/2000 | 12:04 | מאת: שאול

אני מיומן להסביר דברים לאנשים שתהליך החשיבה והחוויות הנפשיות שלהם דומות לשלי. אני יכול להציג את חוויותי בפני אדם עם בעיות סרוטונין והוא יידע על מה אני מדבר בעוד אדם מאוזן מבחינה הורמונלית במח לא יבין אותי. עבורי דיאטה היא לקיים את הוראות הדיאטנית ובזה אין לי בעיה ועבור עדי מסיבות לא ברורות לי הדיאטה היא מלחמה. לפורום פונים אנשים שמתקשים בקיום הוראות הדיאטנית ועבורם עדי היא אוזן קשבת. מקצועה של סמדר הוא להתמודד עם תהליכי חשיבה מגוונים ואני תקווה שהיא עושה זאת בהצלחה אני לא יכול לתרום שום דבר

20/11/2000 | 20:12 | מאת: adi

שאול שלום, ראשית, אני סובלת מבעיות במשקל בערך מגיל 12. העניין הוא מבחינתי, לשנות הרגלים בהרגלים אחרים. הסיבה היא שלעיתים יש לי קשיים (ואם תשים לב, אני כותבת בין השאר, לזהות קשיים) ואצלי בקבוצה, המדריכה מבינה את הקשיים הללו ובעוד שדיאטנית שאצלה הייתי, ממש לא הבינה. שוב, אני לא שוללת דיאטניות, אבל שאול, אם יד על הלב: אתה לא אומר לעצמך לפעמים שנמאס לך? לא קורה לך שדווקא הדבר האסור הזה מותר לך? לפי הגישה אצלנו, מותר הכל רק במידה!!! שנית, לא תמיד המשפחה יודעת איך לעודד. הקבוצה אצלנו מאוד מעודדת. שלישית, התפריטים מאוד מאוזנים. עדי

21/11/2000 | 09:11 | מאת: שאול

1. אני לא מתגעגע ללאפות ולעוגות הנאפות בקונדיטוריות 2. אני מאוד מתגעגע לאלכוהול ולוודקה ואת יודעת שאם אני אשתה אלכוהול בכמויות ששתיתי דהיינו בקבוק וודקה של ליטר במשל שבוע עם התרופות אני מסכן את חיי. (הפסיכיאטר אישר לי כוס יין פעם בשבוע בבית שלי) 3. כאשר אני עובר בשינקין ורואה עלמת חן מאוד בא לי ליגוע בה ואני לא עושה זאת מפחד המחוקק אלא בגלל הנורמות בהם התחנכתי 4. אותו דבר באוכל

מנהל פורום תזונה טבעית