בריאות הלב

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

20/11/2000 | 08:23 | מאת: דניאל ושני

האם קיים קשר בין מחלות לב לבין תזונה נכונה

20/11/2000 | 20:02 | מאת: adi

דניאל ושני שלום, לפי מה שאני יודעת כן. מזונות עתירים בשומן גורמים למחלות לב. סמדר תרחיב את הדיון על כך לפי ניסיונה. עדי

21/11/2000 | 18:28 | מאת: סמדר בן-נון

לדניאל ודני, יש קשר ברור בין תזונה למחלות לב, וזה קשור למידה בה התזונה יכולה להשפיע על היצרות כלי הדם של הלב. תפריט שמבוסס על מזון שומני, בצקים ו"ג'אנק" יכול לזרז את היצרות כלי הדם ולהגביר את הסיכון למחלות לב. מזון שמכיל הרבה פירות וירקות, מזונות דלי שומן (בעיקר דלי שומן רווי)וסיבים תזונתיים יכול להפחית את הסיכון. לעוד פרטים על שומן רווי ועל סיבים אתם מוזמנים לקרוא את הכתבות בנושאים אלה המופיעות בארכיון של מגזין האתר. קריאה מהנה !

מנהל פורום תזונה טבעית