הנקה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

16/11/2000 | 22:04 | מאת: לימה

יש לי תינוק בן חודשים ואני מוענינת שוהא יקבל הנקה מלאה עד גיל שלושה חודשים , לאחרונה הוא לא ישן טוב במשך היום הוא קם כל עשר דקות והוא יונק ואז יושן 10 דקות וקם להנקה, שמתמשכת ל20דקות, נסיתי לתת לו פורמולה והא קיבל אותה אחרי הנקה משני הצצדים ואז ישן טוב אך את מסבירה את זה הא הבן שלי צריך תוספת האם אפשר להתחיל לתת לו קורן פלור במקום פורמולה. דבר שני האם אני יכולה להתחיל דיאטה של 1500 קלוריות

17/11/2000 | 00:07 | מאת: adi

שלום לימה, לגבי הנקה ותזונת תינוקות אני לא לגמרי יודעת, ולייעץ לך לגבי תזונה אישית צריך לעשות זאת רק פנים מול פנים (סמדר תסביר לך יותר ממני, אני רק מייעצת לך טיפים מתוך ניסיון( מה שאת צריכה לדעת הוא, שלא מדובר באירוע חד פעמי, אלא מלחמה לכל החיים. אוכל לייעץ לך מספר טיפים: 1. לרשום כל מה שאת אוכלת!!! כתבתי את זה אין ספור פעמים, כי זה חשוב!!! זה מקנה שליטה על מה שמכניסים לפה!!! 2. לבחור פעילות גופנית שאת אוהבת ולעסוק בה. 3. להעדיף מזונות דלים בסוכר ובשומנים, אל פני אלו העשירים בהם. 4. לדעת לזהות קשיים (איזה חלק של היום יותר קשה / בפני אילו מאכלים קשה לך לעמוד(. 5. לעשות את התהליך בפיקוח (דיאטנית / קבוצת תמיכה / הרופא שלך) הדבר חשוב בייחוד לאישה הרה ומניקה!!! המון בהצלחה, אם ברצונך בטיפים נוספים, נא לכתוב. עדי

17/11/2000 | 10:16 | מאת: סמדר בן נון

שלום לימה, כנראה שההנקה כבר לא מספיקה לבן שלך והוא צריך תוספת של פורמולה, אבל את לא חייבת להתחיל עם קורנפלור. תצטרכי לראות בעצמך האם ארוחת פורמולה תספיק לו. אם הוא עדיין יהיה רעב והעלייה במשקל לא תהיה טובה - רק אז אפשר להוסיף קורנפלור. את יכולה להתחיל בדיאטה דלת קלוריות, בתנאי שהיא מאוזנת ומגוונת (התייעצי עם דיאטנית) אבל קחי בחשבון שיכול להיות שהתינוק שלך כבר לא יסתפק בחלב -אם ותצטרכי להוסיף כמות יותר גדולה של פורמולה. בהצלחה !

מנהל פורום תזונה טבעית