צ ר ב ת..............

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

29/04/2000 | 20:01 | מאת: דנית

ממה כדאי להמנע בעת צרבת שמקורה ברפלוקס? תודה

29/04/2000 | 20:48 | מאת: ifat klein

שלום רב יש להמנע לחלוטין מאוכל שומני ומטוגן.להמנע גם משוקולד,קפאין הדרים,עגבניות ומנטה. יפעתקליין

01/05/2000 | 20:34 | מאת: זיוה וזאב, רפואה שלמה

לדנית שלום, מרוב המצרכים שצוינו בתשובה שלפנינו, אבל מאלה כדאי לכל אדם להמנע! רצוי לצרוך מזונות בסיסיים קלות, דגנים מלאים, ירקות מאודים, קטניות, טופו וכ' בארוחות קטנות ורבות. יוגא, טאי צ'י, הליכה, אולי שחיה יכולים להועיל והם חשובים מאוד. אך העיקר הוא להבין את המשמעות הרוחנית: קושי בקבלת או דחיית העולם החיצוני והטמעתו בתוכנו. בתיאבון ורפואה שלמה, זיוה וזאב

מנהל פורום תזונה טבעית