לעדי בקשר לקבוצת תמיכה מאתמול

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

16/11/2000 | 16:32 | מאת: שאול

הטלפון שלי הוא 5704666

16/11/2000 | 18:49 | מאת: adi

שאול, נראה לי שכדאי שגם אתה תיתן טיפים מניסיונך האישי.

16/11/2000 | 19:01 | מאת: adi

שאול שלום, אולי תכתוב לאתר שלהם: www.shomreymishkal.co.il ותראה איך הם יגיבו לך. שאול, שוב, אני לא פוסלת דיאטניות. אני רק אומרת שלי, ועוד לרבים מחבריי לקבוצה זה לא מתאים. עדי

19/11/2000 | 13:19 | מאת: שאול

הטיפ היחיד שאני יכול לתת זה ללכת לדיאטנית של קופת חולים שתגיד לכם : המנעות ממזון מטוגן, המנעות מ שומנים מהחי (מוצרי בשר וחלב עתירי שומן) המנעות מ מוצרי בצק (בורקסים עוגות מלאווח) המנעות ממיונז חמאה מרגרינה ומזונות המכילים אותם כגון סלאט חצילים ארוחות מסודרות ולא לאכול בין הארוחות השאר אצל הדיאטנית

מנהל פורום תזונה טבעית