דלקת קיבה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

16/11/2000 | 13:42 | מאת: יניב

שלום, אובחנה אצלי לאחרונה דלקת קיבה ורציתי לדעת האם יש מאכלים שיש להימנע מהם? או שאני עדיין יכול לאכול כרגיל? או האם יש מאכלים הגורמים לריפוי הדלקת? בתודה מראש, יניב

17/11/2000 | 11:54 | מאת: סמדר בן נון

שלום יניב, ההמלצתו התזונתיות לגסטריטיס (דלקת במערכת העיכול) הן: לאכול ארוחות קטנות כל 4-5 שעות, להימנע מחריף, קפאין (וניקוטין...) ומעבר לזה - כל אחד צריך לבדוק על עצמו. יש אנשים שלא יכולים לאכול פרי הדר, עגבניות, חמוצים וכו' , ויש אנשים שמסתדרים איתם טוב. כדאי ללכת לייעוץ אישי תזונתי כדי להתאים לך תפריט ספציפי רפואה שלמה

מנהל פורום תזונה טבעית