חלבונים ופחממות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

15/11/2000 | 22:05 | מאת: לירון

יש דיאטות שמתבססות על אכילה של חלבונים ביום פחמימות רק בערב. ברצוני לדעת האם ישנם מאכלים שניתן לאכול במשך הבוקר והצהריים שאין בהם פחמימות, ואלו מאכלים יש בהם פחמימות וחשוב לאכול אותם בערב תודה

17/11/2000 | 12:03 | מאת: סמדר בן נון

שלום לירון, בעיקרון אין סיבה מיוחדת לבצע דוקא דיאטה כזו, אבל יש אנשים שירגישו יותר טוב ולהם זה מתאים. באופן עקרוני: חלבונים מופיעים במזון כחלבונים בשריים (עוף, הודו, בקר, דגים, נקניקים ) או חלביים (גבינות, יוגורטים וכו'), או ביצים. פחמימות מופיעות בלחם וכל מוצרי הקמח, ירקות המכילים עמילן (תפו"א, תירס וכד') ודגנים. לפירוט - כדאי לפנות לייעוץ תזונתי אישי כדי לדעת את ההבדלים בין קבוצות המזון השונות.

מנהל פורום תזונה טבעית