אבקדו

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

30/04/2002 | 17:16 | מאת: עדי

מהם החשיבות הערכים התזונתיים של האבוקדו?

לקריאה נוספת והעמקה
01/05/2002 | 09:18 | מאת: adi

אבוקדו: 1. יש בו שומן רצוי (חד בלתי רווי(. 2. ברזל. 3.עוד ויטמינים. עדי

02/05/2002 | 11:42 | מאת: נירה אולנד

שלום עדי אבוקדו מכיל שומן חד בלתי רווי שהוא רצוי ובריא לנו. יחד עם זאת הוא מכיל כמות גדולה של שומן, ולכן צריך לאכול ממנו כמות קטנה. כמובן שבנוסף לשומן הוא מכיל גם ויטמינים ומינרלים שונים, בדומה לירקות אחרים. בניגוד לפרסומת מלפני כמה שנים, אבוקדו אינו עשיר בחלבון. בתיאבון.

מנהל פורום תזונה טבעית