הפסקת טיפול דיאטני

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

15/11/2000 | 08:56 | מאת: שאול

לאחר שהורדתי את הטריגליצרידים מ 285 ל 110 ואת הכולסטרול מ 236 ל159 ואת המשקל מ 99 ל 82 התבשרתי שאני אצטרך לשלם 54 שח לביקור אצל דיאטנית 1. האם דיאטנית מסוגלת לייעץ בענינים קולינאריים 2. מה צריכה להיות תדירות המעקב

15/11/2000 | 19:46 | מאת: סמדר בן נון

שאול שלום, 1. איני מבינה מ הפירוש "עניינים קולינריים". אם הכוונה לבישול - דיאטנית יכולה בהחלט לייעץ על שיטות בישול דלול קלוריות או לספק מתכונים דלי קלוריות אם יש ברשותה. 2. תדירות המעקב תלוייה בדיאטנית ובפציינט שיחליטו ביחד מה מתאים ויקחו בחשבון את הגורמים הבריאותיים וההתנהגותיים של המטופל. התדירות יכולה לנוע בין פעם בשבוע לפעם בחודש.

מנהל פורום תזונה טבעית