תזונה נכונה בתנאי לחץ ועבודה ממושכים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

13/11/2000 | 22:07 | מאת: יריב

שלום, אבקש את עצתךבנושא- בתוקף תפקידי בעבודה אני מתמודד עם שעות עבודה רבות בדרך כלל 12 ש ביום,תיפקוד תחת לחץ מתמיד , ובנוסף מעשן קופסא ליום.(בן 28) ה"חוויה " הקולינרית שלי מסתכמת בארוחת צהריים בלבד שניזונה מחומוס וחצי מנת בשר על האש וציפס ללא ירקות גבינות וכו' כמו כן אינני מרבה לשתות מים במהלך היום. הגוף נותן את אותותיו ואני הופך להיות יותר ויותר רגיש לבעיות בבטן, הצטננות ,ועייפות. הייתי מעוניין לקבל את המלצתך על בניית איזשהוא תפריט או בסיס לתזונה נכונה תחת אילוצים אלו, תודה מראש יריב

13/11/2000 | 23:35 | מאת: adi

יריב שלום, אני לא אשת מקצוע, אבל בחורה עם ניסיון חיים. אני בטוחה שסמדר תיתן לך צידה טובה ממני, אבל מספר טיפים אוכל לתת לך: 1. לרשום את מה שאתה אוכל. 2. לאכול שלוש ארוחות מסודרות ביום. 3.מידי פעם לחלץ עצמות במהלך ישיבות, ולמצוא את הזמן לעסוק בפעילות גופנית שאתה אוהב. אם אתה רוצה עוד, תכתוב עדי

14/11/2000 | 23:42 | מאת: יריב

עדי תודה רבה על העזרה אני רוצה לרדת לעומק העניין ולדעת איזה סוגי אוכל נדרשים ו או ויטמנים שניתן לקחת ולאזן את מה שאיננו בנמצא בארוחות "הבריאות"שלי, אשמח לדעת יותר גם אם אינך "אשת מקצוע" שוב תודה יריב

מנהל פורום תזונה טבעית