שומן ושרירים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

11/11/2000 | 12:38 | מאת: טלית

אנני יודעת אם זה המקום הנכון לפנות אליו, אך שאלתי היא... האם שומן יכול להפוך לשרירים ? ואם כן מהו התהליך ?

11/11/2000 | 19:25 | מאת: סמדר בן נון

שלום טלית, שומן ושריר הן שתי רקמות נפרדות שאין מעבר ביניהן. מספר תאי השומן בגופנו קבוע ולנו יש רק אפשרות להשפיע על גודל התאים. הדרך לבנות מסת שריר היא דרך פעילות גופנית - הפעילות האירובית (הליכה, שחייה, רכיבה) תורמת לפירוק השומן שבתאים ולניצולו לצרכי אנרגיה, והפעילות המעצבת תורמת לבניית מסת שריר חדשה. פעילות מהנה !

מנהל פורום תזונה טבעית