מסת גוף

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

11/11/2000 | 09:21 | מאת: רחל אלון

ברצוני לקבל הבהרה בנוגע למושג מסת גוף. מה זה? מה הוא מורה? האם יש מסת גוף תקינה בערכים? מהי?

11/11/2000 | 16:41 | מאת: adi

רחל שלום, לגבי מסת הגוף כדאי שנקבל מסמדר, אולם לפי מה שאני יודעת החישוב הוא: משקל/הגובה בריבוע. עדי

11/11/2000 | 23:11 | מאת: רחל אלון

שאלתי היתה מה הכונה במונח מסת גוף ונעניתי כיצד מחשבים זאת. אשמח לקבל תשובה נוספת לשאלתי.

11/11/2000 | 19:29 | מאת: סמדר בן נון

שלום רחל, מסת גוף היא בעצם המשקל שלנו ויש חישוב של אינדקס -מסת- גוף שהנוסחה שלו היא המשקל (בק"ג) חלקי הגובה בריבוע (במטרים).הטווח התקין של הערכים הוא בין 20-25 ופירוש המספרים הללו הוא שבטווח הזה משקלנו מתאים לגובה ואיננו מהווה סיכון בריאותי - לא בגלל תת-משקל ולא בגלל עודף משקל.

11/11/2000 | 23:15 | מאת: רחל אלון

סמדר שלום, קראתי את תשובתך ואכן קבלתי תשובה לשאלתי ואני מודה לך על כך.

מנהל פורום תזונה טבעית