רעב לאחר ארוחה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

08/11/2000 | 22:37 | מאת: hanni

שלום לכם, מזה זמן מה אני מרגישה בתופעה מוזרה אצלי.לאחר הארוחה אני מרגישה מלאה אך רעבה,תופעה זו נפוצה בעיקר אחר ארוחה עתירת פחמימות.מה לעשות?

09/11/2000 | 17:41 | מאת: סמדר בן נון

שלום חני, יכול להיות שאת שייכת לסוג האנשים ה"מכורים לפחמימות" שאכילת פחמימות אצלם רק פותחת את מעגל הרעב. נסי להגביל את כמות הפחמימות לארוחה (אולי אפילו לנסות ארוחה חלבונית בלבד ללא פחמימות - אבל לא כל הארוחות). לגבי ההגבלה והכמויות - פני לייעוץ אצל דיאטן/נית קליני/ית. בהצלחה !

17/01/2001 | 08:52 | מאת: ספרה ורחל

הנושא מוכר לי, בעבר סבלתי כמוך - היום אין לי בעיה וגם רזיתי. התקשרי אלי - רחלה

מנהל פורום תזונה טבעית