תרופת הרזיה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

27/04/2000 | 00:46 | מאת: hanoch segal

אבקש מידע על התרופה החדשה אשר סופחת שליש מכמות השומנים אשר באוכל? מידע וגם כן תופאות לואי למי זה מתאים, וכל דבר נוסף על התרופה.תודה

28/04/2000 | 13:34 | מאת: ifat klein

התרופה נקראת אורליסטט או קסניקל.היא עובדת על האנזים ליפזה של המעי ואינה נספגת כלל בגוף. במחקרים שנעשו נמצא שניתן בעזרת תרופה זו לרדת כ-10% ממשקל הגוף במשך כחצי שנה שזה כמובן מעט מאוד.חייבים לאכול מעט יחסית כדאי לרדת יותר. התרופה אינה משפיעה על התאבון. מחירה כ-500 שח" לחודש ויש לקחתה לפחות שנה. תופעות לואי הן מעטות ולא משמעותיות אם לא אוכלים יותר מ-30% שומן בתפריט והן כוללות גאזים וכאבי בטן. לאורך זמן תתכן תת ספיגה של ויטמינים מסיסי שומן כמו :ADKE מקווה שעזרתי,יפעת קליין

01/05/2000 | 20:51 | מאת: זיוה וזאב, רפואה שלמה

לחנוך שלום, מהתשובה המפורטת של יפעת משתמע שיש נזקים לטווח הרחוק, חוץ מנזקי הכיס. אין ניסים ונפלאות בהרזיה וכל דיאטה שאינה מותאמת גורמת נזקים! כללים לדיאטה נכונה, מותר ואסור, תוכל למצוא במדור "עידכונים" באתר שלנו: www.refuah-shlemah.co.il בהצלחה, זיוה וזאב

מנהל פורום תזונה טבעית