יציאות מרובות ואי נוחות כללית

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

26/04/2000 | 17:30 | מאת: אוריאל

שלום רב בחודשים האחרונים לאחר חורף לא נעים מלווה בשפעות צינונים וכ"ו אני נכנס לשירותים לפחות ארבע פעמים ביום וזה מלווה בהרגשה כללית לא נעימה. אני מבין שעלי לעשות צילום מעיים אך שאלתי היא עד כמה זה יוצא דופן אם בכלל ? וההשפעה על הגוף? יש לציין שאני אוכל לפחות שלוש ארוחות מלאות ביום ואני לא שמן. בתודה מראש אוריאל.

28/04/2000 | 13:39 | מאת: ifat klein

שלום רב יתכן ומדובר מתופעה הנקרית מעיים עצבניים או:IBS ,זו תופעה שכיחה למדי שמתבטת לפעמים בעצירות ולפעמים ביציאות מרובות.אבל חייבים לבדוק בדיוק ואז להתאים תזונה נכונה לפי המצב. יפעת קליין

מנהל פורום תזונה טבעית