נפיחות בבטן וחוסר נוחות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

26/04/2000 | 16:34 | מאת: אברהם

שלום. כבר לפחות 10 שנים אני סובל ממצב בלתי נסבל שבו הקיבה שלי נפוחה, גזים מכל הכוונים, תחושת צריבה בבטן, צרבת (יש לי גם המון בעיות עור והבנתי שיש קשר חזק ומוכח). אחרי אוכל הבטן מתנפחת כמו אשה בהריון, אבל אצלי זה מהיר יותר. ניסיתי להוריד לחם. ניסיתי להוריד דברי חלב. כמעט ולא שותה מוגזים(קולה בעיקר). ניסיתי טיפול ע"י שתיית חליטת שוש קירח (ליקוריש)-במך כחודש פעמיים ביום. אבל מר וגועלי. עזר רק מעט. בבדיקה סקופית (דרך הפה) לא נמצא משהו. גסטרולוג חוכמולוג אחר טוען שהדבר נגרר מבעיות רגשיות. אבל מה, אני לא יכול יותר לסבול את זה - חייב פתרון. אנא עזרו!

03/05/2005 | 16:25 | מאת: סובלתתתתת

שלום אני בת 18 סובלת קרוב לחצי שנה {אם לא יותר} מבטן נפוחה וגזים וזה נורא מעצבן הבטן שלי כמו מישהי בהריון עשיתי בדיקת גסטרו ואני מטופלת אצל גסטרולוג אני כבר לא יודעת מה לעשות זאת בעיה רצינית עבורי ובמיוחד שאני עוסקת בספורט ועוד חודש מתגיסת ואני גם יעסוק בצבא בספורט{מדסי"ת} הייתי רוצה עזרה בבקשה אני סובלתתתתתת תודה

מנהל פורום תזונה טבעית