כדורים להרזיה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

20/10/2000 | 23:35 | מאת: שושי

אני בת 33 גובה 154 ומתקרבת ל 90 ק"ג, מיואשת מדיאטות שמעתי שיש כדורים חדשים לדיאטה האם מומלץ ואם כן למי פונים

21/10/2000 | 00:00 | מאת: adi

שושי שלום, אני חובשת, אני נתקלת לא מעט פעמים בנזקים שאנשים עושים לעצמם עקב לקיחת כדורים מסוגים שונים הצצים בשוק כפטריות אחרי הגשם. גם אני בעלת משקל עודף (70 ק"ג על 1.68) ואני חברה בחברת "שומרי משקל". אוכל להציע לך מספר טיפים שקיבלתי מהקבוצה: 1. באמת להצטרף לקבוצה, כי את מקבלת תמיכה ועידוד, שזה באמת מאוד מאוד חשוב!!!. 2. לרשום כל מה שאת אוכלת!!! זה נשמע נורא אבל זה לא. 3. לעסוק גם בפעילות גופנית (איזו שאת בוחרת ולהתמיד בה!!!). 4. להקפיד על תזונה מאוזנת. 5.לקבוע מטרות ביניים ולא מטרה אחת רחוקה. אשמח אם את או סמדר, תגיבו. עדי

21/10/2000 | 00:17 | מאת: שושי

עדי שלום קודם כל תודה על ההתייחסות אני כבר מיואשת, ניסיתי הכל, כולל שומרי משקל אני מורידה ומעלה כפול, המשקל שלי ממש עודף וזה אפילו גורם לי כאבים ברגליים שקשה להן כנראה "לסחוב"כזה משקל הכדורים ששמעתי עליהם מאושרים ע"י משרד הבריאות ואולי זה מה שיעזור לי אני מקווה שסמדר תענה לשאלתי ואשמח להיות איתך בקשר שושי

מנהל פורום תזונה טבעית