B 12

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

23/04/2000 | 22:02 | מאת: שלי

מבדיקת דם עולה כי רמת B12 אצלי היא 140. אני מטופלת בכדורים. שאלתי היא האם עיפות תמידית הינה סימפטום של הבעיה? ובכלל מהם שאר הסימפטומים? כמו כן אני סובלת מעצירות קשה ובטן נפוחה מאוד!!! האם יש קשר? ומה עושים בקשר לזה? ועוד האם יש קשר בין מחסור בויטמין זה לבין קשיים בקליטת הריון? תודה.

24/04/2000 | 08:55 | מאת: זיוה וזאב, רפואה שלמה

שלי שלום, התשובות לכל שאלותייך חיוביות. ראי תשובה בפורום זה בדף הקודם. רפוא שלמה זיוה וזאב

24/04/2000 | 11:39 | מאת: שלי

שוב שלום לא מצאתי הסבר לגבי הקשר בין קליטת הריון לבין חוסר ב B12 אודה לתשובתכם.

מנהל פורום תזונה טבעית