אבקה חדשה בשם "מחדשון"

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

17/10/2000 | 00:36 | מאת: דוד שבת

קראתי בעיתון שאיזה ישראלי המציא אבקה חדשה שנקראת מחדשון והיא באה במקום התרופה לחידוש נעורים . הוא טוען שלאבקה הנ"ל יש את האישור של משרד הבריאות שלנו וגם את האישור של משרד הבריאות האמריקאי. שאלה : מא אמיתות הדברים , אם בכלל . מה דעתכם ?

18/10/2000 | 16:16 | מאת: סמדר בן נון

שלום דוד, אמיתות קלושה מאד. ה"נורה האדומה" שנדלקה אצלי כשקראתי את הדברים היא בגלל שהאדם המכובד לא מפרט את מרכיבי תכשיר הפלא שלו. בפרסומים לתרופות חדשות, למשל, אין שום סודות והמרכיבים כתובים וגלויים על הקופסה. עצם הסתרת המרכיבים - אומרת דרשני... ממה שידוע לי התכשיר קשור להורמון הגדילה שהאמריקאים לוקחים אותו בשביל להאיט את תהליכי ההזדקנות. לא נערכו מספיק מחקרים שיסבירו איך בדיוק ההורמון הזה פועל על אנשים מבוגרים (ידוע איך הוא פועל על ילדים) ומה ההשלכות שיכולות להיות ללקיחת הורמון בצורה מלאכותית לאורך מספר שנים. האישור שנותן משרד הבריאות למוצר כזה, כמו לכל המוצרים ה"טבעיים" הוא רק לגבי הרעילות . שום דבר אחר לא נבדק. גם אישור משרד הבריאות האמריקאי דרוש בירור. באופן אישי - אני הייתי מפחדת "להתעסק" עם הורמונים שלא ידוע עליהם מספיק והבטחות על עיכוב תהליכי ההזדקנות נשמעות לי כמו שרלטנות.

18/10/2000 | 23:22 | מאת: דוד שבת

תודה על המידע.!!!!

מנהל פורום תזונה טבעית