אני עושה עבודת חקר על טיפולים בהשמנה
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
אני מחפשת חומר על הנושא "טיפולים שונים בהשמנה" ומתמקדת בעיקר על "מחקר השוואתי על האפקטיביות מבחינה בריאותית ושמירה על משקל תקין של הטיפולים השונים בהשמנה לטווח ארוך של כ- 5 שנים". אשמח מאוד מאוד אם מישהו שקורא את זה פה ייקשר אותי לאתרים שבהם יש מידע על הנושא או לאו דווקא לאתרים, גם לספרים טובים ועיתונים בנושא.. אני אשלח את העבודה המוכנה למי שישלח לי חומר... תודה מראש :-)
כנרת נכבדה, כנסי ל-www.yahoo.com ורישמי בשדה החיפוש obesity וסרקי את כל התשובות. קבלי 73 אתרים ומהם תוכלי לעבור לעוד כמה מאות של אלפים. לבריאות לזר
תאמיני לי שום חומר לא יעזור רק רק הראש !!!!!!!!!!!
קראי מאמר באתר: www.gdila.co.il
שלום כנרת כדאי שתפני לשומרי משקל, וכן לבתי חולים שמנהלים תכניות הרזיה. מאד ייתכן שיש להם סטטיסטיקות לאורך מספר שנים, לא יודעת אם 5 שנים, אבל מספר שנים בטח יש (הם הרי צריכים להצדיק את התקציב). אני ממש אשמח לקבל את העבודה שלך .