הנקה ומוצרי סויה וטופו

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

10/08/2000 | 08:58 | מאת: tal

אומרים שבמוצרי סויה יש "הורמונים" ממקור צמחי. אני חוששת לאכול/לשתות מוצרי סויה וחלב סויה כדי לא להשפיע לרעה על ההנקה. אותה דילמה היתה לי גם בהריון. מהי ההשפעה של הסויה על הנ"ל?

10/08/2000 | 13:59 | מאת: סמדר בן נון

ושוב שלום טל... אין כל סכנה באכילת מוצרי סויה כי ריכוז החומרים הצמחיים המחקים את פעילות ההורמון הנשי אינו גבוה בצורה שיכול להזיק. אם יש חשש - הכוונה רק לגבי התכשירים שמיוצרים ממיצוי של הסויה (כדורים ולא אוכל) . פירוט נוסף את יכולה למצוא בתשובה דומה שעניתי לקורא נוסף, בעמוד 23, תחת הכותרת "סויה וסרטן". את יכולה לאכול ללא חשש.

מנהל פורום תזונה טבעית