להוריד רק קצת

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

15/10/2000 | 01:49 | מאת: איתי

שלום אני בן 15, ואי-אפשר להחשיב אותי בתור שמן אבל יש לי בעיה מאוד מוכרת- צמיג אחד מיותר מסביב למותניים. אני עושה כל ערב פעילות ספורטיבית (הליכה של לפחות 10 ק"מ), ואני תחת משטר דיאטה בינוני( 4 ארוחות ביום, בלי ממתקים בין הארוחות), אך עדיין זה לא עוזר, הבטן נשארת קבועה. האם אפשר לעזור לי להוציא ממנו את האוויר.

16/10/2000 | 15:36 | מאת: סמדר בן נון

שלום לאיתי, " להוציא את האויר מהבטן" - אכן החלום של כולנו. אבל מה לעשות, ברגע שמצטבר קצת שומן - קשה מאד מאד להיפטר ממנו. חלק מהעניין הוא מבנה גוף. לפעמים אין מה לעשות אלא להשלים עם המצב. אפשר להמשיך לנסות ע"י שילוב של פעולה אירובית (הליכה, שחייה, רכיבה) + תרגילים ספציפיים לשריר הבטן (שאל מדריך כושר או מורה להתעמלות) ומבחינת האוכל - הדבר היחיד שקשור לענין הוא כמות השומן במזון ואותויש להפחית. בהצלחה.

מנהל פורום תזונה טבעית