תרגילי בטן

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

11/10/2000 | 19:51 | מאת: טאי

מזה חודשיים אני מבצעת מדי ערב תרגילי בטן, וכמעט שלא רואה תוצאות. אני משלבת גם דיאטה ומצליחה להוריד במשקל בצורה מתונה האם יש סיכוי להשיג בטן שטוחה בזכות תרגילי בטן?

12/10/2000 | 08:54 | מאת: נועם

טאי שלום כן ,אפשר להשיג בטן שטוחה בשילוב תרגילים ודיאטה. שתי עיצות חשובות בעניין תרגילי בטן: 1) בכדי להגביר את אפקטיביות התרגילים מומלץ לעשות איזושהי פעילות אירובית במשך כרבע שעה מינימום לפני התרגילים. 2) בעת ביצוע התרגילים עצמם יש לכווץ את שרירי הבטן, אחרת חבל על המאמץ. כמו-כן נסי לכווץ אותם מדי פעם במהלך היום,כאשר את הולכת,יושבת וכו,. והכי חשוב- סבלנות בהצלחה.

מנהל פורום תזונה טבעית