כיצד להרזות?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

10/10/2000 | 22:39 | מאת: chen

שלום שמי חן ואני בת 15 אני ספורטאית ושומרת על כושר גופני ובכל זאת הנני מרגישה כל הזמן כבדה ושמנה איזו דיאטה אוכל לעשות על מנת לרדת במשקל?

11/10/2000 | 17:23 | מאת: סמדר בן נון

שלום חן, אם את מעוניינת בייעוץ רציני ומקצועי גשי לדיאטנית קלינית כדי שתרכיב לך דיאטה המתאימה לך באופן אישי. אין דיאטה אחת שמתאימה לכולם מאחר ולכל אחד יש גוף אחר, נתונים תורשתיים אחרים, סדר יום והעדפות מזון משלו. הדיאטנית גם תוכל להראות לך האם יש הצדקה להרגשה ה"כבדה" שלך או שאולי משקלך תקין לחלוטין וזו הרגשה בלבד. בהצלחה!

מנהל פורום תזונה טבעית