דיאטת הצירופים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

19/04/2000 | 15:25 | מאת: ש

מעוניין לדעת האם יש הגיון מעשי בדיאטת הצירופים שגורסת כי יש לבצע הפרדה מוחלטת בין חלבונים לפחמימות ומתבססת על אכילת פירות בלבד בבוקר ?

22/04/2000 | 12:38 | מאת: ifat klein

שלום רב אין שום היגיון!!! יפעת קליין

24/04/2000 | 08:38 | מאת: זיוה וזאב, רפואה שלמה

ש' שלום, כנ"ל תשובת יפעת. בשביל לאכול פירות בבוקר ובכל היום אין צורך לבנות תיאוריות והרבה יותר חשוב להנות מן הפירות שאתה אוכל. דבר נוסף, במזונות מן הטבע אין הפרדות מלאכותיות כאלה והם מכילים מרכיבים רבים. רוב הדיאטות המוצעות בשוק מועילות מאוד ליצרנים ולמשווקים אך רובן חסרות תועלת לאורך זמן. בתיאבון, זיוה וזאב

מנהל פורום תזונה טבעית