הפרדת מזונות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

10/10/2000 | 18:18 | מאת: ליאן

לסמדר שלום האם הפרדה בין סוגי המזון מומלצת לכלל האוכלוסיה? האם נכונה הקביעה שכשמפרידים בין אבות המזון אפשר לאכול יותר ולא להשמין, והאם דיאטה כזו מומלצת לחולי סכרת? בתודה מראש ליאן

11/10/2000 | 17:43 | מאת: סמדר בן נון

ליאן שלום, אם תלחצי על "חיפוש" ותקלידי "דיאטת הצירופים" תמצאי את כל התשובות שבהן התייחסתי כאן לנושא הזה. בכל מקרה - אפשר להשמין גם עם דיאטת הצירופים ולגבי חולי סוכרת - הייתי נזהרת. יש לבצע בדיקות סוכר במשך היום כשעושים דיאטה כזו ואם מזריקים אינסולין לא מומלץ בכלל לבצע אותה.

מנהל פורום תזונה טבעית