הורדה במשקל

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

10/10/2000 | 12:20 | מאת: טל

שלום רב! אני 8 חודשים לאחר לידה. הפסקתי להניק לפני חודש וחצי. כבר כמה חודשים שאין "תזוזה" במשקלי.... האם יש לך טיפים בשבילי?

11/10/2000 | 17:51 | מאת: סמדר בן נון

שלום טל ומזל טוב!, לצערי אין לי טיפים "לשלוף" מפני שאינני מכירה את הרגלי האכילה שלך וסדר היום, ואינני יודעת מה אפשר לשנות בתפריט שלך. לפני שתפני לייעוץ תזונתי פנים-אל-פנים את יכולה בינתיים לבצע מספר דברים: להתחיל פעילות גופנית עד כמה שהזמן מאפשר (רצוי לפחות חצי שעה רצופה של פעילות ביום, 3 פעמים בשבוע), לאכול ארוחות מסודרות ולא לפתוח רווח של יותר מ- 5 שעות בין ארוחה לארוחה, ולהוריד עד כמה שאפשר מאכלים מטוגנים ודברי מאפה. בהצלחה!

מנהל פורום תזונה טבעית