כולסטרול

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

28/10/2001 | 23:06 | מאת: גל

בבדיקות כלליות שנעשו לי התגלו רמות כולסטרול גבוהות ( בבדיקה לפני מס' חודשים 245 ובבדיקה לפני שבועיים 275 ) חשוב לציין כי אני בת 23, בריאה בדרך כלל ומאז הבדיקות הקודמות שמרתי על הדיאטה שהותאמה לי ע"י דיאטנית בקופת החולים ואף הפחתתי מעט ממשקלי ( גובהי 162 ומשקלי 67-עדיין סובלת מעודף משקל). השאלה שלי היא איך ניתן להוריד את הכולסטרול המשקל ולא לרעוב? אחת הבעיות היא שסדר היום שלי הכולל בתוכו לימודים ועבודה אינו מסודר כלל ואינו מאפשר לי לאכול ארוחות קבועות ומסודרות. כמו כן, רציתי לדעת האם את ממליצה על שימוש במוצרים טבעיים (כמוסות שום, FAT-EX של ד"ר גרין וכו')? בתודה מראש, גל.

לקריאה נוספת והעמקה
30/10/2001 | 10:29 | מאת: עדינה בכר

גל שלום כדי להוריד כולסטרול את לא צריכה לרעוב, את יכולה לאכול כל 3-4 שעות כריך (במיוחד מפני שאת מחוץ לבית) מלחם מלא, נסי לאכול הרבה ירקות, וקואקר (אפשר להוסיף למרק, או להשתמש בסובין שיבולת שועל ביוגורט), פעילות גופנית אירובית מאוד חשובה: הליכה, שחייה, אופניים אותי מעניין מדוע בגילך הכולסטרול מאוד גבוה האם יש מחלות לב במשפחה? אם כן זו הסיבה ועלייך להיות במעקב תמידי, אם אין מחלות לב במשפחה ואת נוטלת גלולות למניעת הריון יתכן וזו הסיבה, אני ממליצה לך להתיעץ עם רופא הנשים שלך

30/10/2001 | 10:31 | מאת: עדינה בכר

בהמשך לתשובתי, לגבי כדורי שום הם לא מזיקים, אך לא בטוח שהם מועילים, את יכולה לנסות 3 חודשים ואם אין אפקט להפסיק, כדורים מהסוג של פט-אקס עשויים לעזור, אם כי הקסניקל נחשב ליעיל יותר והוא עובד באותו מנגנון (יש צורך במרשם רופא)

מנהל פורום תזונה טבעית