אנורקסיה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

15/04/2000 | 18:57 | מאת: שירי שלום

שלום! אני עושה נושא חקר על אנורקסיה ורציתי לדעת כמה דברים: איך אפשר לעזור לחולות באנורקסיה? האם יש סיבה מסוימת רפואית שדווקא בנות יותר חולות באנורקסיה יותר מבנים? כמה בנות בממוצע חולות באנורקסיה בשנה? מהו הגיל הממוצע שמתחילים לחלות באנורקסיה? (בת כמה החולה הכי צעירה באנורקסיה ובת כמה החולה הכי מבוגרת?) איזה תופעות נגרמות בגלל המחלה? איך החולות באנורקסיה מתמודדות עם התופעות האלה (חולשה , הקאות ....) האם יש מקומות מסוימים לעזרה של אנורקסיות , מה הסיכוי להבריא ומה אחוז המבריאות מאנורקסיה? ועוד שאלה אחרונה: האם יש אתר באינטרנט של קבוצת תמיכה לאנורקסיות? בתודה שירי שלום

22/04/2000 | 12:42 | מאת: ifat klein

שלום רב כאן זה לא המקום לשאלות כה רבות. את יכולה להיכנס לאתר של medsite.co.il ושם יש לך מידע בתחום או אפשרות לקבל מידע בדואר מהמרכז הפרטי להפרעות אכילה. בכל אופן הטיפול באנורקסיה ניתן על ידי צוות רב מקצועי שכולל:פסיכיאטר,רופא,דיאטן,פסיכולוג. יפעת קליין

24/04/2000 | 08:42 | מאת: זיוה וזאב, רפואה שלמה

שירי שלום, תשובות לשאלותייך תוכלי לקבל בפורום להפרעות נפשיות ולא תזונה או במחלקות הפסיכיאטריות בבתי החולים שבאזור מגורייך. רפואה שלמ, זיוה וזאב

מנהל פורום תזונה טבעית