חלב סויה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

01/08/2000 | 13:13 | מאת: עמית חוזה

לפי מה שהבנתי חלב סויה הוא מאד בריא. רציתי לשאול איזה חלב סויה הוא הכי טוב שאפשר לקנות (של איזו חברה), והאם כל מוצרי החלב מכילים לקטוז? (כולל יוגורט, יוגורט עיזים וכדומה...)

01/08/2000 | 18:40 | מאת: סמדר בן נון

אהלן עמית - אולי תשאל כל יום שאלה אחת? אני לא עומדת בקצב... לגבי חלב סויה - עד כמה שידוע לי אין הבדלים משמעותיים בין חברה לחברה. יש חברות שמעשירות את חלב הסויה בסידן או מפחיתות את כמות הסוכר, ואלה ההבדלים היחידים. לגבי לקטוז - מוצרי החלב שמכילים הכי פחות לקטוז הם גבינת קוטג' וגבינות צהובות. ביוגורט חי (BIO) המכיל חיידקים יש לקטוז, אבל החיידקים מפרקים אותו בעצמם ולכן הרבה אנשים בעלי אי-סבילות ללקטוז מסוגלים בכל זאת לעכל יוגורט.

16/11/2000 | 01:26 | מאת: יובל

שלום עמית. ההבדלים בין הסוגים של חלב סויה הם בדרך כלל במרקם, טעם, כמות סוכר, וכמות סידן. אני ממליץ על החלב של VitaSoy שהוא נורא טעים, ועשוי מפולי סויה אורגניים. גם החלב סויה ממשק צוריאל נהדר. שתה לרוויהת ולבריאות.

16/11/2000 | 01:26 | מאת: יובל

שלום עמית. ההבדלים בין הסוגים של חלב סויה הם בדרך כלל במרקם, טעם, כמות סוכר, וכמות סידן. אני ממליץ על החלב של VitaSoy שהוא נורא טעים, ועשוי מפולי סויה אורגניים. גם החלב סויה ממשק צוריאל נהדר. שתה לרוויה, ולבריאות.

מנהל פורום תזונה טבעית