חלבונים ופחממות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

02/10/2000 | 10:07 | מאת: irit

שלום, האם יש אמת באמירה - אסור לשלב פחממות וחלבונים באותה צלחת (כמו לחם עם סטייק) ןאם כן מה כן אפשר לאכול עם חלבונים כמו בשר. האם שתיית "משקה חלבונים" (אבקת חלבונים מעורבת עם חלב) תורמת במשהו לאדם שאינו ספורטאי מקצועי? תודה מראש, עירית

02/10/2000 | 17:24 | מאת: סמדר בן נון

שלום עירית, את דעתי בנושא הפרדת חלבונים ופחמימות כבר כתבתי כאן מספר פעמים. את מוזמנת להציץ בתשובתי מתאריך 24.6 ו- 26.6 תחת הכותרת "דיאטת הצירופים". בנוגע למשקה החלבונים - תוספת חלבונים לאדם שאיננו מתאמן, איננו נמצא בתת-משקל ואיננו מחלים ממחלה קשה או ניתוח - איננה נחוצה ואפילו יכולה לגרום נזק מאחר וזהו עומס מיותר על הכליות.

מנהל פורום תזונה טבעית