חילוף חומרים לקוי

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

01/04/2000 | 23:01 | מאת: ציפי

אני בת 49 בקרוב ונמצאת בתהליך מנפאוזה, התחלתי להשמין לפני כשנתיים והוספתי כ- 15 ק"ג למשקלי. תמיד שמרתי על תזונה מאוזנת ועל משקל סביר 60 ק"ג לגובה של 1.60 אבל היום אני בערך 80 ק"ג ואני מרגישה רע מאוד. כל דיאטה שאני מנסה ומקפידה באדיקות לא עוזרת וכנראה שחילוף החומרים שלי כבר כ"כ איטי או לקוי. מה אני יכולה היום לעשות שכבר לא ניסיתי??? תודה ציפי.

02/04/2000 | 21:13 | מאת: סמדר בן נון

לציפי שלום אני לא יודעת מה ניסית. בכל אופן זוהי בעייה מוכרת ונפוצה.בלי פעילות גופנית מסודרת ותכופה יהיה קשה מאוד לרדת במשקל. את חייבת לשלב דיאטה של כ-1000 קלוריות בנוסף לספורט ואז תרדי לאט אבל בטוח. בהצלחה יפעת קליין

מנהל פורום תזונה טבעית