תזונה יחד עם פוספס-דיל-סירין

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

09/01/2015 | 23:56 | מאת: ורד

היי, התחלתי לקחת פוספוס דיל סירין. והבנתי מאוד חשוב שאקפיד על תזונה נכונה על מנת לשמור על יעילותו.... אז התחלתי כבר ממש להתבלבל ולהבין שאסור לי יותר מחצי מהסופר... כל הבית שלי מלא בזבל למעשה... השאלה שלי היא כזאת - יש תפריט או חנות שאפשר לקנות בה את מוצרי המזון החיוניים?! והאם נוצר נזק??? בגלל שאכלתי אוכל מזיק?! כולל סירופ גלוקוזה, או פרוקטוז..... אני ממש מודאגת...

10/01/2015 | 10:14 | מאת: טובה בר-שאן

ורד שלום אולי יש מקום שתלכי לתזונאית או לסדנא שתסביר לך מה בריא בגדול תורידי את הגנק פוד ותאכלי ירקות ,פירות ,דגים קטניות ,אגוזים ודגניים מלאים בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית