RE: הרכב חלבוני חלב

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

27/10/2014 | 23:53 | מאת: תומר

כמובן שאני יודע מהיא התכולה הכללית של החלבון שמצויינת על התוית. השאלה היא מהם אחוזי הקזאין ומי הגבינה בחלבונים של מוצרי החלב השונים כגון: חלב: 80% קזאין ו-20% מי גבינה גבינה לבנה: % קזאין? ו-% מי גבינה? קוטג': % קזאין? ו-% מי גבינה? גבינה צהובה: % קזאין? ו-% מי גבינה?

01/11/2014 | 17:40 | מאת: טובה בר-שאן

תומר שלום חלבון החלב המורכב מקזאין (חלבון זרחני) אשר מייצר את הגבן כאשר הוא מוחמץ, וכן שני חלבונים נוספים: לקטאלבומין (Lactalbumin) ובטא-לקטוגלובולין (Beta-lactoglobulin) שהם חלבונים נמסים. חלבונים אלה מכילים את כל החומצות האמיניות הדרושות לגוף וביחס הכמותי הדרוש. להגיד לך בדיוק את האחוזים בכל ססוג גבינה אינני יודעת סבברכה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית