סוכרים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

12/03/2014 | 11:51 | מאת: גל

שלום רב האם זה נכון שבפרוסת לחם אחת כמות הסוכר שווה ל2 תמרים בערך? השאלה אם זה קריטי מבחינת השמנה תודה

לקריאה נוספת והעמקה
15/03/2014 | 09:59 | מאת: טובה בר-שאן

גל שלום אינדקס גליקמי של סוכר בפרוסת לחם גבוהה והוא מעלה מאוד מהר את הסוכר בדם גם בתמרים יש הרבה סוכר אבל יש בהם סיבים ולכן רמת הסוכר לא עולה כמו בלחם לבן . בברכה ובהצלחה פורים שמח טובה בר- שאן

15/03/2014 | 19:48 | מאת: גל

האם תפוח אדמה הוא פחממה מורכבת או פשוטה? קראתי המון דברים שליליים עליו. תודה

מנהל פורום תזונה טבעית