שבולת שועל-דקה או גסה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

12/10/2013 | 09:17 | מאת: יגאל

האם ההבדל בערכים בין 2 הסוגים, דקה שזמן בישולה הוא כדקה והמרקם שלה רך ונעים למאכל, לעומת המלאה עם הגרעינים המלאים שזמן בישולה הוא ארוך מאוד, ולמרות בישולה הארוך המרקם המתקבל פחות נעים למאכל, הערכים שונים משמעותית ?

לקריאה נוספת והעמקה
13/10/2013 | 20:01 | מאת: טובה בר-שאן

יגאל שלום שיבולת שועל הדקה עברה תהליך יותר של עיבוד. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית