ארוחות ביניים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

04/10/2013 | 18:15 | מאת: נוי

אני בת 26, 47 ק"ג 1.54 מטר ארוחת הביניים הנוכחיות שלי: 11 בבוקר: 2 ירקות, 2 קרקר חיטה מלאה עם כף וחצי גבינה 3%. *ניסיתי במקום זה תפוח בינוני כ-150ג' אבל זה לא משביע לאורך זמן. ארוחת ארבע: 150גרם יופלה דיאט, 60 גרם פרי, כף פייבר 1(כ-8 גרם) שאלה ראשונה: מה המרכיבים שאמורים להיות בארוחת ביניים? קרי פחמימה, חלבון, שומנים, ירק וכו'. מה סך הקלוריות ופחמימות מומלצים לפי נתוניי. שאלה שנייה: *אני מאוד אוהבת דייסת שיבולת שועל מלאה עם מעט ממתיק ורוצה לשלבה כארוחת ביניים של 11 בבוקר פעמיים שלוש בשבוע אם זה רעיון טוב? הדייסה תהיה כל הארוחה? כמה ממולץ במקרה כזה? או עדיף להרכיב ארוחת ביניים בה יש דייסה ולשלב עוד דברים כמו ירק, פרי, אגוזים?

לקריאה נוספת והעמקה
07/10/2013 | 16:37 | מאת: טובה בר-שאן

נוי שלום בארוחת בניים הייתי ממליצה על אגוזים ושקדים או פרי (פחות מתלהבת מדברי חלב ) הרעיון שלך של דייסת שיבולת שועל מצויין את יכולה להשתמש בסטיביה כממתיק. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

08/10/2013 | 16:03 | מאת: נוי

ראשית כל תודה רבה על המענה, אני ממתיקה את הדייסה בממתיק נוזלי של סוכרזית אני מעדיפה את הדייסה לרוב רק עם שיבולת שועל, חלב וקינמן נטו. ומדי פעם בכדי להתפנק יותר אני מוסיפה 2 אגוזי פקאן קצוצים,2 כפות תפוח עץ מגורר מה הגודל המומלץ של דייסה בשבילי כארוחת ביניים ומה הגודל המומלץ כארוחה עיקרית האם חהוסיף לה עוד דברים להעשיר את ערכיה מפני שזו ארוחה עיקרית?

מנהל פורום תזונה טבעית