פטרוזיליה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

07/08/2001 | 22:49 | מאת: נועה

מה הערך הבריאותי של פטרוזיליה? כתוסף בסלט ו/או חליטת תה פטרוזיליה יבשה?

לקריאה נוספת והעמקה
08/08/2001 | 01:19 | מאת: יעל

מכילה הרבה ברזל, וחומרים נוגדי חימצון, מצוינת לבעיות של דלקות בשתן ואבנים בכליות. מכילה סיבים ולכן מצוינת למעיים, ו...טעימה להפליא, אין לה תחליף. יפהפיה, ומצוינת לקישוט מזון, ליצירת עצים קטנים, עלים על סלטים וכו'.

08/08/2001 | 23:11 | מאת: עדינה בכר

הפטרוזיליה היא אכן נפלאה ומכילה את כל אותם מרכיבים שיעל ציינה, כמו כן היא מכילה הרבה אשלגן שהוא מלח חשוב, חומצה פולית, ויטמין C . 52 קלוריות ל- 100 גרם

מנהל פורום תזונה טבעית